Két új rovattal bővül az EMT Tájékoztató

A 2021-es évtől a kéthavonta megjelenő hírlevelünk két új rovatot tartalmaz, melyekkel szeretnénk kibővíteni a tagságunkhoz eljutó információkat:

Aktuális hírek a mérnöki- és természettudományok világában
Az EMT Tájékoztatójának ebben az új rovatában szeretnénk olyan témaköröket röviden, közérthetően bemutatni, melyek mindennapjainkat foglalkoztatják. A gyorsuló tudományos világban, úgy érezzük, hogy szükség van arra, hogy közelebb hozzuk és érthetőbbé tegyük tagjaink számára az új eredményeket.
Gondoljuk sokszor találkoznak olyan új felfedezésekkel, eredményekkel, újdonságokkal, melyeknek rövid értelmezését szívesen olvasnák. Kérném írják meg kérdéseiket, témajavaslataikat, igyekszünk megkeresni a megfelelő szakembert és közöljük magyarázatát, értelmezését.

Megemlékezés
Az Erdélyi Magyar Műszaki Tudományos Társaság ebben az évben ünnepli 30 éves születésnapját. Működéséről és az elért eredményekről részletesen olvashatnak honlapunkon. Az évek során nagyon sokan – akik segítették a szervezetünk tevékenységét, hozzájárulván célkitűzéseink megvalósításához – sajnos már nincsenek közöttünk. Szeretnénk életüket, munkásságukat, az EMT-hez kapcsolódó tevékenységüket bemutatni és tisztelettel emlékezni mindannyiukra. Ebben a törekvésünkben kérjük az olvasóink segítségét.

Kérem támogassák rovatainkat!