FIRKA és periódusos rendszer rendelés

Figyelmükbe ajánljuk az EMT természettudományos diáklapját a FIRKÁ-t és a
Kémiai elemek Periódusos rendszerét!

Örömmel értesítjük, hogy FIRKA (Fizika, InfoRmatika, Kémia Alapok) folyóiratunkat továbbra is a tanulók és érdeklődők rendelkezésére bocsátjuk.

Folyóiratunk 4 alkalommal jelenik meg tanévenként, számonként 60 oldalas terjedelemben. Az éves előfizetés 14 lej, lehetőség van darabonkénti vásárlásra is, az ár 3,50 lej/darab.

A FIRKA éves előfizetői sorsoláson vesznek részt, ezért terjesztőinket megkérjük, hogy október 31-ig küldjék be az előfizetők névsorát – lehetőleg elektronikus formában – hogy a szerencsés nyerteseknek a 10 ajándéktárgyat postázhassuk.

Az A4-es méretű, fóliázott periódusos rendszer magyar és román nyelven továbbra is megrendelhető, az ára 3 lej/darab. Megrendelésre nagyméretű periódusos rendszert (70x100 cm) is tudunk készíteni. Ennek ára műanyag (banner) anyagra nyomtatva 90 lej.

Kérjük, hogy az eladott példányok ellenértékét a Transilvania Bank bármely fiókjában fizessék be a számlánkra (vagy ha erre nincs lehetőség, akkor postai úton /mandat poştal/ küldjék el az összeget a bankszámlánkra, kérjük ebben az esetben e-mailen értesítsenek a befizetett összegről és a megjegyzésben tüntessék fel a feladó nevét).

Számlatulajdonos: Societatea Maghiară Tehnico-Ştiinţifică din Transilvania
Cod fiscal
: 5646615

Bankszámlaszám: RO69BTRL01301205A34952XX, Banca Transilvania, Sucursala Cluj.
Magyarázatként kérjük, írják oda, hogy „donaţie FIRKA/sisteme periodice”.

Kapcsolattartó: Fülöp Beáta
E-mail: emt@emt.ro, beata@emt.ro
Tel.: 0264-590825, 0744-783237

plakat