Belföldi jelentkezési űrlap BKF 2018

Űrlap
Határidők

Előadás/poszter bejelentése és anyagának beküldése: 2019. február 25.
A bejelentett előadás elfogadásának visszaigazolása vagy poszterre jelölése: 2019. március 4.
Jelentkezési határidő (előadás/poszter nélkül): 2019. március 20.
Emelt díjas jelentkezési határidő: 2019. március 30.

Adatok
Beleegyezés
Számlázási cím (amennyiben eltér a munkahelyétől)
Részvételi díj
Részvételi díj

Magyarázat:
A részvételi díj a szervezési költségeket, a konferencia mappát és a konferencia büfét tartalmazza.
*Az emelt díjas részvételi díj a 2019. március 20.-i jelentkezési határidő lejárta után lép érvénybe.

Szállások
Szállás
*** EuroHotel (Nagybánya/Baia Mare, Bd. București nr. 23) – összesen 52 db szoba / https://eurohotel-bm.eu/
*** Hotel MARA (Nagybánya/Baia Mare, Bd. Unirii nr. 11) – összesen 25 db szoba / http://www.hotelmara.ro/
Baza Turistică MARA - nagybányai táborigazgatóság (Nagybánya/Baia Mare, Str. Culturii nr. 7/A) – 20 férőhely / http://mts.ro/tineret/centre-de-agrement/maramures/baza-turistica-mara/
az igényelt éjszakák
Étkezések
Szakmai kirándulások

Földtani kirándulás útvonala:
Nagybánya – a kisbányai növényi kövületlelőhely – a Kakastaréj-gerinc – a deszei ortodox fatemplom – Hosszúmező Árpád-kori református temploma – a szaploncai "Vidám temető” – Lajosvölgye vasbányászati emlékei – Avasfelsőfalu lignitbányászatának nyomai és falumúzeuma – Avasújváros környékének bányászata (ércek, bentonit és perlit) – Misztótfalusi Kis Miklós emlékháza Misztótfaluban – a Nagybánya melletti Veresvíz meddőhányói.


Bányászati, kohászati kirándulás útvonala:
Nagybánya (Baia Mare) ólom kohó megtekintése (a kohó öt éve bezárt, a szükséges engedélyek megtagadása esetén elmarad) – Felsőbánya (Baia Sprie) Római katolikus templom, evangélikus templom és az V. akna megtekintése – Kapnikbánya (Cavnic) Római katolikus templom és a bányászati múzeum megtekintése, Born Ignác és Papp Simon emléktábla megkoszorúzása - Budfalva (Budești) fatemplom megtekintése - Kapnikbánya Logolda (arany kohó) romjainak megtekintése (az időjárás és a rendelkezésre álló idő függvényében).


Ezen kirándulást az Országos Magyar Bányászati és Kohászati Egyesület (OMBKE, Budapest) szervezi. Az érdeklődők Dr. Szabados Gábor úrnál jelentkezhetnek a szabados.gabor@ombkenet.hu e-mail címen.

Megjegyzés: a kirándulások költségei tartalmazzák a szállítási, étkezési költségeket, a különböző belépti díjakat, valamint az idegenvezetők honoráriumát!

Válassza ki
Kifizetés

A konferencia költségeket lehetséges regisztrációkor, a helyszínen, készpénzben fizetni, vagy pedig számla igénylése után utalni a megadott bankszámlára
2019. április 25-ig.